Wednesday, November 12, 2008

Matei - cea mai buna prajitura


In calitatea mea de Alumnus, anul trecut prin octombrie, am fost invitat de studentii de la AIESEC sa tin un discurs la prezentarea organizatiei in fata studentilor viitori membri. Prezentarea avea menirea sa ii atraga pe studenti in radurile membrilor AIESEC.

Tin minte perfect ca eram tatic de 5 saptamani si traiam puternic sentimentele de proaspat parinte. Asa ca nu m-am putut abtine sa nu le mentionez acest aspect tuturor celor adunati in sala de la etaj a Casei de cultura a studentilor. Spuneam atunci ca a avea copil este o senzatie pe care nu o poti descrie in cuvinte. Poti sa spui ca te pisca nasul de la lacrimi, ca ti se inmoaie picioarele sau ca esti cel mai fericit din lume. Cu toate acestea senzatia reala este unica, asa cum spuneam si in primul articol al blogului, ca oricat de dragi ti-ar fi copiii si oricat de mult ti-ar placea de copiii altora, atunci cand este copilul tau senzatia este greu de descris. E ca si cum ai intalni un om care nu a mancat nimic dulce niciodata, iar tu ai incerca sa ii explici cum este gustul de dulce. E ca o prajitura pe care o descoperi numai in momentul in care o gusti.

Oricum, pana acum, Matei este prajitura vietii mele. Si cu cat mananc mai mult, cu atat devin mai dependent si imi place mai tare. Ma intreb daca este o limita superioara a acestui sentiment?

3 comments:

Anonymous said...

Calin, imi amintesc si eu prezentarea de la Casa de Cultura. Tin minte ca a fost un discurs interactiv si funny. Si ca sala a aplaudat la final.

Si e prima data cand citesc un blog al unui parinte. Si ma gandesc ca toate lucrurile la timpul lor. Dar chiar mi-a facut placere sa ma uit peste ce ai scris. Mi se pare ca doar parintii pot intelege intr-adevar ceea ce simti. Pana voi fi parinte, ma voi bucura sa vad cum traiesc ceilalti aceasta experienta.

Si voi mai parcurge ocazional, blogul tau.

Stii Calin, cred ca esti primul fost LCP din Cluj cu parinte pe care il stiu. asta asa, fara nici o legatura cu ce am scris mai sus. "am avut o revelatie doar"

Ale

Ale said...

sa-ti traiasca!

Unknown said...

Ha, Ha! Nici nu mi-am dat seama ca sunt primul LCP care a devenit parinte. Merit un premiu!