Tuesday, December 23, 2008

Bradutul de Craciun

Azi am instalat bradutul. De regula ne ocupam de bradut in 24, dar acum cu Matei, vreau sa traiesc cat mai repede si mai intens senzatiile placute ale sarbatorilor de iarna.

Matei a fost foarte incantat sa vada cum impodobim bradul. Si a fost fericit mai ales atunci cand l-am implicat si l-am lasat si pe el sa puna globuri pe ram. Tot mergea la mami si ii cerea globuri noi pe care sa le puna el. La un moment dat, ramura cea mai de jos a bradului era cea mai incarcata. Matei nu mai stia unde sa puna globurile ce le primea de la mama.
In tot acest timp, colindele umpleau casa cu atmosfera de Craciun. La un moment dat era Silent Night si i-am vazut pe Matei si pe mami cum faceau bradul. Mi-a fost tare drag de ei. Am trait senzatia unor sarbatori pline de farmec si de atmosfera... asa cum erau demult, demult cand eram copil. Parca uitasem ce frumos poate fi Craciunul. In ultima vreme aceasta sarbatoare insemna distractie alaturi de familie si prieteni. Bucuria vacantei. Gustul raciturilor si a bunataturilor gatite in casa. Dar magia parca pierise. Acum insa, magia a renascut! Matei umple casa cu magie de sarbatori. Prezenta copilului ne face sa ne bucuram mai mult de existenta cadourilor si a lui Mos Craciun.

Sarbatori Fericite!

No comments: