Thursday, December 18, 2008

Dorul de Matei

Ne-am intors din Scotia! Si totul a fost superb cu o mica exceptie: ne-a fost un dor teribil de Matei. Stateam seara in pat si povesteam cu Catrinel despre Matei. Vedeam copii pe strada si ne gandeam la Matei. Prin magazine mergeam tinta la raionul de copii si cautam ceva dragut pentru baietelul nostru.

Aceasta calatorie a marcat in viata noastra un anumit aspect: faptul ca acum nu mai suntem doar noi doi. Acum suntem mai mult decat atat! Suntem o familie si ne simtim bine daca suntem impreuna.
Catrinel este partenerul meu preferat de calatorii. Avem tabieturile noastre atunci cand ne plimbam prin lume si am reusit impreuna sa mergem in destul de mule locuri: America, Franta, Scotia, Norvegia, Grecia, Turcia, Italia. Ne place sa descoperim lucrurile impreuna. Ne distram si ne simtim bine. Acum familia inseamna mai mult decat noi doi. Inseamna sa fim alaturi cu totii. In august, cand am cumparat biletele low cost, ni s-a parut OK sa fim plecati o saptamana. Poate a contat si faptul ca pe atunci Mateiasul era mai mic. Acum nu ni se mai pare!

Aventura noastra scotiana a fost foarte placuta, dar dorul de Matei ni s-a facut sa ni se para ca timpul trece greu. Visam la momentul in care il vom lua in brate si il vom pupa. De-acum urmeaza sa descoperim lumea alaturi de copilas. Ma simt bine ca e asa. Pentru ca asta este ceea ce simt si asa ma simt OK: daca sunt impreuna cu familia mea.
P.S. Am purtat kilt la nunta! Si a fost extraordinar!

No comments: