Friday, December 19, 2008

La Multi Ani, Luca!

Luca este un baietel extraordinar! Este un sufletel cu nume de apostol. Un copilas cu multa energie, plin de viata si foarte dragalas. Mai nou e si foarte vorbitor.

Si acum imi aduc aminte cum ne-am dus la maternitate sa il vedem pe micut. Ne-am dus la spital si acolo a trebuit sa ne descaltam si sa ne imbracam in niste halate care erau agatate pe un cuier la etaj. Am intrat in salonas si acolo era Manu, proaspata mamica. Stiu ca am povestit un pic despre cum a fost nasterea. Luca dormea! Era ca o broscuta la capatul patului mamicii. Acum cand derulez filmul inapoi parca totul a fost un vis. Nici nu stiam in acel moment faptul ca barza zbura deasupra cartierului Grigorescu si Matei era deja in burtica mamicii lui. Eram inconjurat de bebelusi, tocmai in perioada in care Matei se decidea ca din toata lumea asta mare si larga, el isi doreste sa ne aiba pe noi ca si parinti.

Dar sa revenim la Luca! Un baietel care mie mi se pare ca seamana cu mamica lui: Manu. Lui Manu nu i-a fost usor, dar prin eforturile proprii si cu ajutorul celor din jur, ea este mamica demna a lui Luca. Luca este lucrul cel mai bun care i s-a putut intampla lui Manu!

Luca este finutul nostru si suntem mandri sa fim nasii lui. Azi Luca face 2 ani. La Multi Ani, Luca! luca@nobine.ro

2 comments:

Manu said...

Calin, hai ca m-ai facut sa plang la birou... abia azi am vazut postarea..... Nici nu am cuvinte sa descriu ce am simtit... stiu doar ca Luca e minunea mea, iar voi faceti parte din familia noastra, sinteti nasi in adevaratul sens al cuvantului...
Cate lucruri minunate au adus in viata mea mutarea mea la Cluj... un copil extraordinar si o familie de prieteni cum rar mai gasesti...

Unknown said...

Manu, sa ne traiasca Luca si sa fim si noi sanatosi alaturi de el.