Sunday, January 4, 2009

2009

Bine ai venit, 2009!

Matei le ureaza tuturor cititorilor blogului nobine un 2009 plin de satisfactii, bucurii si multa sanatate. Acest an va fi unul foarte interesant, cu siguranta.

La inceputul unui nou an, ma gandesc la anul care tocmai a trecut si fac un bilant, dupa care privesc plin de sperante si de obiective catre noul an. Cred foarte mult in importanta activitatii de a-ti stabili ceea ce doresti sa faci in anul care vine. Tin minte ca la unul dintre revelioane i-am disperat pe prietenii mei cu intrebarea: Ce vrei sa iti aduca noul an?

Atunci cand ma gandesc ce vreau de la noul an, nu ma gandesc si la cum voi realiza ceea ce imi doresc. Pentru ca de multe ori atunci cand te gandesti si la cum vei realiza, incepi sa enumeri barierele care te vor impiedica sa realizezi ceea ce doresti. Asa ca eu nu ma gandesc la cum voi realiza, ci la ce voi realiza. Ca si cum as fi in fata unui panou cu butoane, pe care pot sa le apas ca sa mi se indeplineasca ceea ce vreau. Butoanele sunt infinite, si doar asteapta sa fie apasate. Asa ca eu imi aleg care dintre aceste butoane sa le apas.

Imi impart ceea ce vreau sa realizez in mai multe categorii: obiective de familie, financiare, personale, etc. Si am constatat ca in fiecare an mi se indeplinesc macar o parte dintre acestea. Totul este sa mi le propun si sa cred ca ele pot fi atinse.

La Multi Ani, 2009!

No comments: