Tuesday, January 13, 2009

Carantina

Duminica a fost ziua mea. Am implinit 29 de ani, o varsta despre care ma gandeam ca e o imensitate atunci cand aveam in jur de 10 ani. Dar timpul a zburat si iata ca eu am 29 si Mateiasul are deja un an si patru luni.

Nu imi aduc aminte sa mai fi fost asa de racit de ziua mea, precum anul acesta. Am reusit sa fac rost de o viroza parsiva care m-a tinut cu febra continua, in jur de 37. Pentru a evita riscul de a o transmite ceva virus copilasului, am decis sa plec de acasa si sa dorm la ai mei vreo 2 nopti. Lucru pe care cred ca l-am mai facut o singura data din noiembrie 2002. Senzatia este destul de ciudata pentru ca e o pendulare intre familia care m-a creat si familia pe care am creat-o. Am plecat de acasa si am ajuns... acasa. Bine ca exista aceasta oportunitate pentru a-mi trata viroza departe de baietel!

Mi-e dor de Matei si dupa 3 zile de carantina, ma voi intoarce la el.

5 comments:

Anonymous said...

LA MULTI ANI!!!

Unknown said...

Multumesc.

Mircy said...

La multi ani, Calin, si multa sanatate!

Duminica a fost ziua mea, dar am petrecut-o singur, fiind deja departe de cei dragi mie. Dar am primit multe mesaje, asa ca n-am fost necajit :)

Mircea

Unknown said...

Ha, ha, si tu esti din 11 ianuarie? La multi ani iti doresc tie si multa sanatate.

Mircy said...

Ioi, acuma vad ca si a ta a fost duminica. Prima data am crezut ca marti (cand am citit blogul). No, ce faza! Mai rar dinastea. De vrei buletinul pentru confirmare, rezolvam :)

In cazul asta, la multi ani inca o data! Apropo, eu am implinit 27. Multi inainte si tie, cu sanatate si fericire alaturi de familie.

Mircea