Sunday, March 1, 2009

Martisor

De Martisor sunt aproape 6 luni de cand am inceput sa scriu acest blog. Placerea de a scrie a crescut in intensitate si a devenit o pasiune. Poate ca e ciudat, dar mi se intampla de multe ori in viata de zi cu zi sa exclam in gand: "despre intamplarea aceasta as putea sa scriu pe blog!", sau: "imi place acest material, as putea sa il citez pe blog!" Dar dincolo de aceste aspecte, o satisfactie foarte mare imi aduce faptul ca am creat o comunitate mica de cititori care imi citesc articolele, isi exprima parerea si urmaresc blogul cu regularitate. Unii sunt familie sau cunostinte, altii au devenit cunostinte prin intermediul blogului. Ca o dovada, daca dai cautare pe google dupa cititori inteligenti si pozitivi, vei constata ca al 4-lea link sugerat de catre google este chiar "Jurnalul unui tatic". Este vorba despre oameni preocupati despre trairi, sentimente, viata de familie, educatia micutilor si perceptiile unui tatic. Nu doar politica, fotbal si scandaluri.


O alta dovada a evolutiei blogului o reprezinta statisticile de pe http://www.trafic.ro/. Asa cum se vede si in imagine, cresterea numarului de vizitatori in 2009 fata de 2008 este foarte consistenta (de aproape 4 ori). Chiar daca in februarie blogul a avut mai putini cititori decat in ianuarie, ma bucura faptul ca numarul de afisari per vizitator a crescut. Aceasta inseamna ca un vizitator al blogului acceseaza in medie cel putin 3 pagini. Afisez aceste cifre nu pentru "a ma da mare" ci pentru a sublinia existenta acestei comunitati. Multumesc!
Pentru ca azi e prima zi a lunii, proiectul dezvoltarea continua cu urmatoarea poza la inceput de luna. Am creat un slideshow pe picasa pe are il poti accesa aici.

Te invit sa avem o primavara frumoasa!

2 comments:

Dili said...

Felicitari, sa-ti traiasca si blogul si mai ales flacaul, deja are figura de baiat maaare si cuceritor! Ramaneti la fel de optimisti si iubiti-va cel putin la fel de mult, sa aveti o primavara calda si frumoasa!

Unknown said...

Multumim de urari, Dilimache. Eu unul sunt un optimist incurabil.