Tuesday, March 24, 2009

Ora Pamantului

Eu nu cred in incalzirea globala. Sunt convins ca exista anumite schimbari climaterice, insa nu cred ca exista niste corelatii intre aceste modificari climaterice si actiunea omului. Pot fi insa de acord cu faptul ca rasa umana este din ce in ce mai lacoma si mai putin interesata de conservarea resurselor planetei. Tocmai aceasta lacomie a dus la situatia economica actuala.

Pentru ca sunt impotriva consumarii fara discernamant a resurselor, voi sustine proiectul Ora Pamantului pe blogul meu. Sunt un tatic care se gandeste la viitorul planetei pe care o lasam mostenire micutilor nostri. Astfel imi iau angajamentul ca voi da curs propunerii celor de la Ora Pamantului si pe data de 28.03.2009 voi stinge luminile pentru o ora in intervalul 20.30-21.30. Poti sa o faci si tu!

2 comments:

Dili said...

Da, noi deja ne planuisem sa mergem la concert in ora aia, dar din cauza de copii cred ca ramanem cu tv deschis sau facem picnic cu lumanari :-)

Unknown said...

Am incercat sa ma tin de aceasta promisiune si am reusit prin faptul ca am invitat la noi doua cupluri de prieteni care au stins lumina la ei acasa.