Friday, March 6, 2009

Scapam de suzeta

Doamne, cu ce copil cuminte ne-ai binecuvantat. Ups! Acesta este articolul de ieri. Ba nu, e un articol nou, pe aceeasi tema: cat e de cuminte Matei. Cititorii gandesc: "Caline, ne plictisesti! Abordeaza si tu o tema noua, ca de aia am intrat pe blogul tau! Nu vrem sa citim ce ai scris ieri, dar rescris cu alte cuvinte."

Nu pot sa nu scriu din nou despre cat de intelegator este Matei, avand in vedere ca este a doua seara in care ne culcam fara suzeta. Diferenta fata de ieri? Matei s-a culcat fara sa protesteze. E drept ca atunci cand l-am pus in patut a cerut-o pe "Ba", dar i-am repetat din nou povestea cu catelul si a acceptat-o. In timpul zilei nu i-am dat deloc suzeta si desi a pomenit-o de cateva ori (mai nou catelul nu mai face "ham ham" ci "ba, ba"), accepta foarte bine situatia.

Noapte buna, Matei!

2 comments:

Dili said...

FELICITARI! Bravo, ce copil cuminte, sa nu-l deochi, noi urmeaza sa experimentam aceasta etapa fiindca fetita n-a avut suzeta... sa fiti sanatosi toti 4 si sa va fie mami fericita si iubita mereu!

Unknown said...

Multumim de urari, Dilimache. M-am obisnuit ca dimineata sa gasesc un comentariu de la tine, ceea ce imi cade foarte bine. Succes si voua cu baietelul; sunt convins ca va fi OK.