Tuesday, March 10, 2009

Un an si jumatate

Matei,

In fiecare zi e ziua ta. Asa cum fiecare secunda este secunda ta. Azi in 10 Martie, e un numar rotund de zile pe care noi adultii avem o conventie sa o numim: un an si jumatate. Da, azi implinesti un an si jumatate, iar noi implinim un an si jumatate de trairi excelente de parinti, alaturi de tine. Nu ma intreba de ce este o cifra rotunda, pentru ca sunt exact 547 de zile de cand te-ai nascut. 547 de zile de cand viata noastra s-a modificat total, am devenit parintii celui mai scump baietel.

Dragul nostru, iti uram sa fii sanatos si sa traim multe bucurii alaturi de tine. Ca parinti ne intrebam care va fi destinul tau si speram ca vei avea parte de multa fericire. Noi vom face tot ce putem noi si tot ce ne va duce mintea pentru ca tie sa iti fie bine si ne vom stradui sa onoram cu succes datoria de parinte. Atunci cand faci un copil iti asumi si responsabilitati, pe care noi zicem ca le constientizam si ni le indeplinim. Dintre toate, cea mai importanta: aceea de a te iubi. Intre timp, tu sa fi la fel de dragut, cuminte si vesel asa cum te stim dupa un an si jumatate.

Te iubim,
Ai tai

2 comments:

Dili said...

Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si norocosi si frumosi! Cu intarziere insa:-) A facut si fii-miu ieri 9 luni, ma gandeam cat inseamna zilele astea pt un parinte... pupici pentru pitici!

Unknown said...

Si tie pupici pentru pitici! Si multi ani cu bucurii alaturi de pitici.