Wednesday, April 22, 2009

Zilele sunt lungi, dar anii sunt scurti

Am gasit un filmulet excelent despre trecerea timpului si despre cat de important este sa ne bucuram de fiecare clipa pe care o petrecem alaturi de cei dragi, alaturi de copii si familie. In majoritatea cazurilor, in loc sa ne simtim fericiti pur si simplu si sa fim multumitori pentru ceea ce ne ofera viata, asteptam sa se intample anumite evenimente pentru a fi fericiti: sa atingem o anumita bunastare financiara, sa intalnim partenerul ideal, sa gasim slujba perfecta, etc. Fiind in aceasta permanenta asteptare, ratam momentele frumoase ale vietii. Dar nu voi continua cu vorbele, ci voi propune spre vizionare filmuletul de la linkul urmator: http://www.theyearsareshort.com/

4 comments:

Elena said...

Cat adevar ! Caline,m-ai facut sa plang! Mi-am dat seama ca fiul meu termina liceul in doua luni si o sa plece la facultate.Si momentele cele mai fericite ale vietii mele,acelea cand este el langa mine ,se vor rari.Am retrait ,alaturi de el,in fiecare an ,tot ce era nou pentru el,de la primii fulgi de nea(pe care-i vedeam prin ochii lui)pana la pregatirile pe care le face acum,cu incheierea unei etape din viata -cea de licean -cu tot ceea ce presupune ea:albumul clasei,balul de absolvire(pentru care cautam un costum elegant)etc. Ma uit la el,cat era de micut iar acum are 1,89,e barbat in toata firea ,dar pentru mine e tot puiutul caruia intrega zi i-as fi sarutat obrajorii! Dar asta-i viata,Caline,puisorului i-a venit timpul sa-si ia zborul!

Unknown said...

Elena, in primul rand poti sa fii mandra de tine pentru ca barbatul de care zici este cel pe care tu l-ai nascut, l-ai educat, l-ai hranit si a ajuns la momentul in care sa isi ia zborul. Cred ca cel mai greu iti va fi atunci cand va pleca de acasa pentru femeia vietii sale. Oricum, felicitari pentru ca ai reusit sa cresti un baiat asa de mare :)

Ş said...

Frumos.

Unknown said...

Asa e, Stefan!