Thursday, May 21, 2009

Evolutia copiilor

Anul trecut de Pasti am mers in Gradina Botanica din Cluj si i-am facut poze lui Matei la lalele.Anul acesta de Pasi am mers in Gradina Botanica din Cluj si i-am facut poze lui Matei la lalele.


Anul viitor de Pasti vom merge in Gradina Botanica din Cluj si ii vom face poze lui Matei la lalele.
Cresterea copiilor ne aduce aminte cat de repede trece timpul. Pozele de mai sus sunt mai reprezentative decat o clepsidra trantita pe masa. Tic-tac, tic-tac. Fara Matei in viata noastra de anul trecut pana anul acesta probabil ca mi-as fi adus aminte de cateva weekeduri mai reusite, o vacanta petrecuta undeva in strainatate si eventual vreo doua sedinte mai interesante de la servici. Dar cu Matei in viata noastra s-au intamplat atat de multe, am facut tone de poze si multe filmulete, ne-am distrat aproape in fiecare weekend si am invatat despre noi mai multe lucruri decat ne puteam imagina.
PS: As fi vrut sa pun un link catre site-ul gradinii botanice, dar nu exista asa ceva. Pacat.

6 comments:

Dili said...

Bine-ai zis-o, copiii sunt cei ce marcheaza trecerea timpului cel mai bine. Pacat de lipsa unui site, uite ar fi o idee buna sa faci un blog despre gradina voastra botanica de care toata lumea spune ca e superba, macar cu fotografiile tale. E chiar pacat.

Manu said...

Chiar daca il vad des tot nu-mi vine sa cred cat de repede creste... si al meu Luca la fel...
P.S. Mai vrem si noi filmulete..

Unknown said...

@Dilimache: sa stii ca o sa si fac. Mi-ai dat o idee buna. Ii fac o adresa de genul gradinabotanicacluj.nobine.ro. Si poate chiar invit oameni sa puna poze si sa descrie intamplari.

Unknown said...

@Manu: tre sa fac ordin in filmulete si iti dau. Acum sunt destul de prins cu un examen pe care trebuie sa il dau la servici, dar dupa 25 iunie fac si faza cu siteul gradinii botanice.

Dili said...

Aaaa bafta mare azi si ma bucur ca vrei sa faci ceva ci site-ul! Timp sa fie, ca poze cred ca se gasesc :D

Unknown said...

Asa e. Sper sa gasesc timpul necesar, asta e cea mai mare problema. Dar cum timpul este in functie de prioritati, atunci cand acest site va deveni prioritar, voi aloca timpul necesar.