Tuesday, May 5, 2009

Somnic alaturi de Matei

Azi dimineata am trait clipe de maxima fericire. In jur de ora sase dimineata, bursucelul pufaitor incepe sa strige: Mame, tati! Pe cand aparem unul dintre noi, Matei e in picioare, cu ornitoringul lui la subrat. O scumpete! Pare foarte treaz, dar asta doar pana ajunge la noi in pat.

Dupa ce isi bea lapticul, incepe motaneala. Adica incepe sa se gudure pa langa mine, mai mai sa imi plesneasca inima de placere. Azi dimineata, nu stiu cum s-a facut, ca a ajuns sa doarma pe bratul meu drept, iar mana stanga sa o tina in manuta lui. Fericire mai mare nu stiu daca exista. Azi toata ziua m-am gandit la acest moment de tandrete dintre mine si Matei.

Intr-un final, ne-a trezit Catrinel: "E 8 fara un sfert! Tu nu mergi azi la servici?" Cu greu m-am desprins de bursucelul meu, care avea o fatuca foarte frumoasa, relaxata si pufaia incet. Imi place sa cred ca se simte in siguranta in bratele mele si ii place macar pe un sfert cat imi place si mie. Trebuia sa o rog pe Catrinel sa ne faca o poza cu mobilul, pentru ca nu imi ajung cuvintele sa descriu fatuca lui dragalasa si caldura care a invaluit sufletul meu.

Astfel de momente sunt greu de descris si imi umplu viata de fericire.

6 comments:

adriana said...

sa stii, ca citind, mi-am imaginat momentul...nu am copii dar cunosc sentimentele acestea de bucurie...cand era nepoata mea mica-mica, cand plecam de la ei, ne sarea in brate si inchideam fermoarul de la canadiana...zicea ca asa suntem amandoua in aceeasi haina si merge cu noi....ii simt si acum tremurul de bucurie...ce vremuri...acum e mare si tot ce o invatam i se opare nashpa...dar noi tot o iubim, ca doar si noi am avut odata 17 ani...multumesc pentru ca mi-i da ocazia sa-mi amintesc de acele zile...Doamne ce repede au trecut!...un pupic pentru Matei si din partea mea

Dili said...

Ooo, numai cand traiesti asa ceva poti intelege.... iar a propos de foto, faceti-o fiindca inseamna enorm peste ani si ani... uite, eu am prins doar atat:
http://tinypic.com/player.php?v=a41lrr&s=5
dar imi vine sa-i pup chiar daca nu mai erau imbratisati :D

Unknown said...

@adriana: ma bucur ca articolul meu te-a facut sa iti reactivezi aceste amintiri placute. Ele sunt ceea ce ne ramane in urma trecerii timpului si cresterii copiilor.

Unknown said...

@Dilimache: m-am uitat la filmulet. Excelent! Foarte draguti baieteii tai. Sa iti traiasca.

Dili said...

Multumesc mult, de-aia-i iubesc eu atat, si voi sa fiti sanatosi toti :D

Unknown said...

Si voi! Sanatate ca in rest le depasim pe toate.