Monday, June 8, 2009

Baby Expo la Cluj

Am fost sambata la Baby Expo. Slabuta miscare. Fata de anul trecut, au fost mai putini expozanti si mai putini curiosi. Lucrul asta ne-a convenit atat pentru ca era mai putina gura-casca, dar si pentru ca fiind mai putini expozanti, culoarul intre standuri a fost mai larg (de obicei el se blocheaza cu carucioare).

E drept, se poate ca sa fi fost mai putini vizitatori pentru ca ne-am dus la o ora destul de matinala, pentru ca nerabdarea lui Matei de a face ceva alaturi de parintii lui a fost foarte mare.

Unul din standuri mi-a atras atentia, si anume cel de la SmartToys. Primul meu contact cu ei a fost printr-un individ care mi-a dat un fluturas publicitar, zicandu-mi ca jucariile au fost inventate de cineva de la NASA. M-am bucurat foarte tare, pentru ca mi-am zis in sinea mea ca daca achizitionez jucarii de la ei, lui Matei ii cresc sansele sa ajunga sa lucreze la NASA. Aceasta idee a picat de indata ce am constatat ca preturile sunt cam mari, desi potrivite pentru nastrusniciile de jucarii expuse. Cel mai mult mi-a placut o libelula teleghidata pe care expozantii au trimis-o sa survoleze expozitia, pana undeva sus aproape de tavanul Salii Sporturilor (locul - si nu locatia - de desfasurare a evenimentului).

Ne-am intalnit cu cunoscuti (in sfarsit au inceput prietenii nostri sa aiba copii, ca Matei va fi decanul de varsta printre toti), am socializat un pic si una peste alta am plecat fara vreo 200 de RON dati pe creme si pe o cana cu cioc pentru Matei.

Marea infrangere a evenimentului: nu am luat salteaua pentru patutul lui bebe.

Marea realizare a evenimentului: Matei si-a inaugurat cizmulitele de sarit in balti.
PS: Te rog sa nu uiti sa votezi articolul despre TIFF pe http://www.ursusfilm.ro/userblog/jurnalul-unui-tatic ! Am sanse mari la premiu. Multumesc.

2 comments:

Dili said...

Vivat cizmele!!!

Unknown said...

Eu si acum imi aduc aminte cum ai mei ma certau cand eram mic pentru ca doream sa nu ratez nici o balta. Solutia este simpla: cizme de cauciuc!