Tuesday, June 2, 2009

I'm with Team Daddy

Iunie a inceput cu spor, iar blogul a ajuns la cea de-a cincea luna in care postez poza cu Matei la inceput de luna. S-a nimerit foarte bine, pentru ca baietelul e imbracat cu una din bluzitele mele preferate; asa dupa cum se poate vedea si in imagine, scrie mare "I'm with Team Daddy". Si mie imi cade bine, pentru ca si mie imi place sa fac echipa cu Matei. Asta pentru ca e un baiat pe care noi ca niste parinti adevarati il vedem ca fiind foarte frumusel si foarte cuminte. Ba mai mult, ca niste coechipieri adevarati, Matei a invatat sa "bata cinciul" cu tata. Si lui ii place. Si mie imi place.

Graviduta de maica-sa e tot mai burtoasa si cele aproximativ 50 de zile care vor trece pana la nastere vor trece tot mai greu, pe masura ce ne pierdem rabdarea. Desi, cand ma gandesc ca mai avem de facut una alta in casa pentru a pregati venirea micutului, parca timpul este prea scurt. Le facem noi pe toate. Sanatosi sa fim, in frunte cu micutii!

6 comments:

Dili said...

Eu abia astept sa vina fratiorul pe lume, da' vezi cum faci sa aiba si el bluzita cu Team Mommy, sa fie clare echipele. Sa vezi ce frumos va fi cand o sa-ti spuna cum spune fii-mea de vreo doua luni "m-am suparat, nu mai sunt in echipa ta" :-)))))) Pupic la flacai! Si lui mami unul mare ca are nevoie...

adriana said...

strasnica echipa...tinet-o tot asa!

adriana said...

ia toata echpa si haideti la un ceaidardindar: Cand strazile miros a ceai de tei

Manu said...

Arata foarte bine burtica lui Catrinel, iar Matei se face tot mai frumos... de cuminte, stiu ca este cel mai cuminte baietel..

Unknown said...

Asa este, facem echipa buna eu cu Matei. Sper sa imbunatatim relatia cu fiecare zi care trece.

Unknown said...

@Manu: parca in ultima vreme si-a mai luat nasul la purtare. Ieri m-am suparat pe el ca arunca cu mingi prin casa inspre oglinda. L-am lasat in tarcul lui si am iesit din camera spunandu-i ca sunt suparat. Dupa acest eveniment, a fost foarte cuminte toata seara.