Monday, August 31, 2009

Botezul lui David

30 august a devenit o zi cu insemnatate aparte in cadrul familiei noastre. 30 august reprezinta pentru David ceea ce 28 octombrie reprezinta pentru Matei. Asa dupa cum sugereaza si titlul articolului, este vorba de ziua in care David, cel de-al doile micut al nostru a fost crestinat.

Totul a fost deosebit de emotionant. Sunt multi oameni care nu au ocazia sa asiste la botezul primului nascut... Sunt multi parinti care asista doar la un singur botez. Ei bine, participarea la botezul celui de-al doilea copil este un privilegiu care iti da multa satisfactie, si te confirma cu adevarat ca parinte. Cel putin asa m-am simtit eu. Am stiut ca port pe umeri responsabilitatea unei familii de patru persoane. E mai mult decat un cuplu care se iubeste. E mai mult decat un cuplu care se trezeste ca face un copil. E o familie in adevaratul sens al cuvantului.

Oricum, despre botezul acesta sunt multe de spus, si parca dimensiunile acestui articol nu ma lasa sa impartasesc ce mult a insemnat pentru noi ceea ce s-a intamplat. Sunt multe de spus legate de cine a oficiat slujba, de cat de minunat a fost, dar pana cand sunt gata pozele, astept momentul in care sa impartasesc mai multe.

ps: Intre timp, in primele doua saptamani ale lunii septembrie Tati este in concediu, asa ca e posibil ca ritmul de scriere sa scada un pic.

5 comments:

alina said...

sa va traiasca micul crestin!

mamica de Sebastian said...

SA va traiasca micul crestin si vrem si poze

Ganduri mici said...

Felicitari, tati. Sa va traisca micutii!

Unknown said...

Va multumim pentru felicitari. Voi posta si poze, cat de curand.

adriana said...

Doamne, ajuta!...nu am vazut postul asta...chiar ma intrebam ieri oare cand il botezati pe micutul David...ar trebui sa ii luam un cadou