Wednesday, August 26, 2009

La Multi Ani, Catrinel!

Draga Catrinel,

Azi este ziua ta si m-am gandit sa iti scriu o scrisoare.

Imi este foarte greu sa ma exprim pentru ca e ceva intim si totusi public.

Cuvintele sunt sarace in a exprima cat de recunoscator iti sunt pentru cei doi baietei pe care mi i-ai daruit. Sunt incantat de felul in care ii cresti, ii hranesti, ii educi, ii iubesti. Sunt fericit ca prin tine, copiii mei au parte de grija pe care o primesc. Stiu ca de multe ori te bat la cap ca sa faci una, alta, dar se pare ca ai gasit rabdarea si modul prin care sa imi accepti cicaleala.

Ma intreb uneori daca aceste suflete ar fi venit pe lume daca noi doi nu am fi fost impreuna. Aceasta este o intrebare emotionanta care ma depaseste pentru ca ma arunca undeva in sfera spirituala pe care noi nu o descifram intotdeauna. Dar e o intrebare la care indiferent daca am raspuns sau nu, ma face sa imi dau seama ce minunatie de familie avem.

Poate ca scrisoarea aceasta nu ar fi trebuit sa aiba legatura cu micutii nostri Matei si David. Practic e ziua ta, iar eu ar trebui sa iti transmit banalul „La Multi Ani!” intr-un mod mai putin alambicat decat o fac. Consider, insa, ca eu ma definesc acum prin tine, copiii nostri si familia pe care o avem, deci modul in care ma vad si in care te vad ii include si pe baieteii nostri.

Cred ca citesti si te intrebi ce vreau sa spun prin toate cuvintele acestea. Vreau sa spun ca inca nu s-a inventat cadoul pe care sa ti-l pot oferi si care sa fie pe masura a ceea ce primesc eu din partea ta.

Oricum, eu iti doresc multa sanatate si fericire de care sa ne bucuram amandoi. Stii ca putine sunt cuplurile care au relatia pe care o avem noi, asa ca imi doresc sa ramanem la fel intotdeauna.

Calin

8 comments:

alina said...

LA MULTI ANI si sa-ti traiasca fata frumoasa!

calinvd said...

La multi ani Catrinel!!! Multa sanatare clanului Grigorovici :)

adriana said...

poate ca postul acesta ar fi trebuit sa fie no coment...dar daca am vazut ca nu ai inchis comentariile...tzup si eu...La multi ani draga Catrinel,sotie si mamica!...si un cadou pntru tine: iubirea sotului tau sa fie mereu ca acum, nici prea mult...nici prea putin...un scurt filmulet cu ce ionseamna prea mult...o sa integi de ce zic ca uneori "mai putin" e suficient fata de "prea mult" http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/08/cat-de-mult-isi-iubesc-unii-barbati.html

Andreea said...

emotionant...sa-ti traiasca sotia, sa va bucurati unul de altul pana la adanci batraneti, si impreuna, de copilasii vostri dragi!

Andreea said...

emotionant... sa-ti traiasca sotia, sa va bucurati unul alaturi de celalalt pana la adanci batraneti si impreuna, alaturi de copilasii vostri dragi!

LA MULTI ANI!

Irina said...

La multi ani! Catrinel draga, si sa te bucuri de frumoasa ta amilie!

Ganduri mici said...

La Multi Ani, Catrinel! Ai un sot si doi copii minunati. Va doresc sa ramaneti o familie la fel de frumoasa multi, multi, multi ani!!!

Dili said...

Catrinel, sa fii iubita de cei trei baieti ai tai cel putin la fel de mult ca acum si sa ai mereu zambetul pe buze! La multi ani minunati!!! Sunteti frumosi si va completati perfect unul pe celalalt, pana la cel mai mititel :-)