Monday, August 10, 2009

Matei inventeaza jocuri

Care este ultima pasiune a lui Matei? OK, in afara de frate-so David...

Rupe patratele de hartie igienica, ridica usurel capacul de la veceu, arunca hartia, lasa capacul si trage apa. O data. De doua ori. De trei ori... Si tot asa!

Am mai spus-o, cele mai distractive jocuri si jucarii sunt cele inventate de micuti, iar majoritatea dintre ele imita ceea ce fac oamenii mari prin casa. Asa ca nu e nevoie sa le luam juniorilor jucarii scumpe ci doar sa fim creativi sau mai bine, sa ii lasam pe ei sa inventeze jocuri, iar noi sa ne alaturam lor.

Deci daca cineva ar veni in vizita la noi, cel mai bine ar fi sa ne aduca un pachet mare de hartie igienica, din aceea care e gata pregatita sa se rupa in patratele, astfel incat Matei sa poata sa isi desfasoare jocul inventat de el. Ah, da, si ar mai trebui ca musafirii sa aduca bani cat pentru un metru cub de apa trasa cu o deosebita placere.

Sper ca s-a vazut printre randuri ca glumeam. De fapt ar trebui sa aduca doua pachete de hartie igienica si bani cat pentru un metru cub de bere. Asa mai merge!

4 comments:

Manu said...

Eu vin cu bere, dar si cu Luca dupa mine... deci dubleaza consumul de hartie igienica si metrii cubi de apa :)).
P.S. Putem incercam si sincron doar aveti 2 bai

Unknown said...

No... cand vii?

adriana said...

super fain...chiar vroiam sa te intreb daca aveti apometere...cum un mc de apa rece nu e chiar o avere, merita distractia

Unknown said...

@adriana: da, avem apometre. Nu de banii pe mc de apa e problema, ci faptul ca nu e foarte "verde" sa risipesti apa fara rost. Slava Domnului ca in Romania exista apa dulce multa si curata, ca sunt multe zone in lume care sunt private de astfel de rasfaturi.