Sunday, August 2, 2009

Cei trei sunt familia meaAsa dupa cum am promis in ultimul articol din Proiectul Dezvoltarea, din aceasta luna nu voi mai posta poze cu graviduta, pentru ca ea intre timp a nascut. Incepand cu August 2009, proiectul care urmareste dezvoltarea lui Matei va fi dublat de cel care urmareste dezvoltarea lui David. Astfel voi avea evolutia celor doi la fiecare inceput de luna. Acum Matei intra intr-o perioada in care dezvoltarea fizica este mai putin evidenta, pentru ca are loc dezvoltarea creierului. Tocmai de aceea e foarte greu de identificat cu exactitate varsta copiilor intre doi si patru ani. In aceasta perioada ei nu se mai inalta sau nu mai cresc asa de tare, iar majoritatea energiei generata de alimentatie este canalizata de organism spre dezvoltarea creierului. Si cum proteinele au un rol semnificativ in dezvoltarea mintii, e important ca in aceasta perioada a vietii micutii sa manance carne.

PS: Duminica seara David a cantarit 3.11 kg. Bravo!

Bonus: o poza in momentul in care ne-am pornit la maternitate in 16 iulie.5 comments:

Dili said...

Fericitilor! Ma uit la poze si parca va vad peste 1 anisor harjonindu-va cu totii pe covor inconjurati de jucarii... sa cresteti mari-mari cu totii!!!

Manu said...

Abia astept sa va vad in grupul marit si sa iesim la joaca...

Unknown said...

Dilimache, si eu astept, si totusi nu. Imi doresc sa ma bucur pentru fiecare etapa pe care o presupune aceasta experienta, cea de parinte. Cred ca vor ajunge sa se harjoneasca mai repede decat ne dorim noi de fapt.

Unknown said...

@Manu: cum e Luca? Mai e bolnavior?

Manu said...

Luca se simte tare bine; a facut doar intr-o seara 38.5 dar in rest e la fel de energic. Au trecut bubitele si acum poate manca. Acum il pregatesc de gradinita. Mergem saptamana viitoare impreuna sa vizitam gradinita si sa-l inscriu. Am emotii :).