Wednesday, September 9, 2009

Un botez de suflet

Botezul lui David a fost un eveniment deosebit pentru familia noastra. In astfel de momente iti dai seama ceea ce e cu adevarat important in viata si cat de frumoasa este viata atunci cand copiii aduc bucurie in familie. Dupa emotiile pe care le-am simtit la nunta noastra, la nasterea si botezul lui Matei, la nasterea si botezul lui David, viata are parca alta culoare. Aceste evenimente parca te maturizeaza emotional si iti dezvaluie rostul tau in viata. Dupa astfel de evenimente, emotiile pe care le ai inainte de un interviu de angajare, sau inainte de un examen ti se par minore.

In general, botezul este un eveniment cu incarcatura emotionala. Cel putin pentru mine a fost. Pe langa faptul ca asisti la crestinarea micutului tau, nasa lui David a fost sora mea. Adica tot in familie, ceea ce a amplificat si mai mult intensitatea celor traite.

Si ca si cum nu ar fi suficiente aspecte care sa dea greutate momentului, slujba a fost oficiata de insusi Preasfintitul Parinte Episcopul Macarie. A fost o onoare deosebita pentru familia noastra, pentru ca Preasfintia Sa ne-a cununat pe noi, l-a botezat pe Matei, iar acum l-a botezat pe David. Avem tot respectul si recunostinta pentru Preasfintia Sa, cu atat mai mult cu cat a facut un drum la Cluj special pentru a-l crestina pe David.

Si pentru ca se zice ca exista poze care valoreaza mai mult de o mie de cuvinte, iata cateva selectii, pentru care ii multumim lui Horia.
3 comments:

Andreea said...

sa va traiasca crestinul, sa fie sanatos si norocos!

adriana said...

Doamne, ajuta!...Felicitari!

Unknown said...

Multumim frumos pentru urari.