Wednesday, November 25, 2009

Planuri de sarbatori

Nu avem planuri prea grozave de sarbatori. Se pare ca este cel de-al treilea an in care vom fi casnici. Incepand cu 2007, dupa venirea scumpului nostru Matei, am petrecut sarbatorile acasa, inconjurati de prieteni si familie.

In acest an vom merge pe aceeasi tendinta care se pare ca se arata de ceva vreme incoace. Matei ne va ajuta sa facem bradutul, in timp ce David va privi, iar in ochi ii vor juca luminitele de la ghirlande.

Daca baietii sunt cuminti, vine Mos Craciun in seara din 24. Ne vor fi alaturi prieteni cu copii sau fara copii. Vom canta si asculta colinde si vom manca bunataturi gatite de Catrinel si de bunici.

De Revelion se pare ca vom sta tot acasa, alaturi de prieteni care au aceleasi constrangeri maternale ca si noi.

Strainii sunt mult mai dispusi sa calatoreasca, luandu-i dupa ei si pe copiii mici. Se pare ca noi suntem mai rigizi din acest punct de vedere, preferam confortul casei noastre in care ne simtim foarte bine. Suntem inca dependenti de sterilizatorul nostru, de vanita copiilor, de tot ceea ce presupune linistea de acasa. Asta nu inseamna ca ne vom bucura mai putin de farmecul adus de sarbatori, ba chiar din contra, stim ca ne vom simti foarte bine, copiii sporind magia sarbatorilor in casa noastra.

No comments: