Sunday, December 13, 2009

Inceput de decembrieIata ca am revenit. In articolul viitor voi descrie pataniile care m-au tinut departe de tastatura timp de o saptamana. Nu pot sa spun ca regret ca nu am avut voie la calculator, deoarece am dormit foarte mult, avand multa oboseala acumulata cred ca de pe tot parcursul anului calendaristic.

Desi suntem deja aproape in mijlocul lui decembrie, voi scrie despre proiectul dezvoltarea deoarece nu imi doresc sa ratez nici o luna din acest proiect.
Asa dupa cum era de asteptat, baietii au crescut, s-au dezvoltat. Matei a prins o raceala care a debutat cu febra chiar de ziua nationala. Se si vede in poza. Ne-am speriat un pic la inceput, dar din fericire am reusit sa depasim momentul fara tratamente cu antibiotice, doar cu antitermice, Stodal, aerosoli, fructe.
David creste si el. Inca nu se intoarce de pe burta pe spate si invers, asa dupa cum zice teoria, dar noi avem rabdare si stim ca fiecare copilas are propriul ritm de dezvoltare, care poate fi mai apropiat sau mai departat de media celorlalti copii. Suntem foarte incantati ca doarte toata noaptea, de la opt seara spre opt, noua dimineata, fara sa se trezeasca. Asa ca nu e de mirare ca in ultima vreme a inceput sa doarma tot mai putin in timpul zilei. Citeam undeva ca dupa ce parintii vin cu bebe de la spital, stau si se uita la leagan asteptand momentul in care bebe va sta si treaz. In momentul in care bebe incepe sa aiba perioade lungi in care sta treaz, parintii incep sa se intrebe daca nu cumva ar trebui ca micutul sa doarma mai mult.

No comments: