Wednesday, January 20, 2010

Batista bebelusului

Atentie: acest articol contine urme de scarbosenie!

Eram azi la servici. Imi vibreaza mobilul. Eram intr-o intalnire, vad ca este Catrinel. Nu pot sa vorbesc, asa ca o resun dupa o jumatate de ora.

Cu voce infundata (fiind racita) Catrinel imi spune ca si-a aspirat nasul propriu cu batistuta bebelusului. Am intrebat-o care e senzatia, pentru ca eu nu am chef sa o folosesc vreodata. Cica senzatia e nasoala, dar curata bine nasul. Noi avem cate o astfel de "batista" pentru fiecare baietel.

Mi-am adus aminte de o discutie cu o alta mamica. Eram la o petrecere si imi povestea cum scoate mucii copilului cu gura ei. Ciudat, dar statutul de parinte de pune in situatii ciudate de a povesti tot felul fara nici cea mai mica scarba. Chiar si la petreceri. E drept ca este copilul tau, dar asta mi se pare prea mult.

Dupa ce i-am inchis telefonul, am ramas cateva secunde contemplativ la ce sunt parintii in stare sa discute.

4 comments:

Dili said...

maiiiiiiiiiiiiiii.. cu guraaaaaaaa? Adica... ii sugeeee? o Doamne, dar s-au inventat pompitele de nas..... pe mine ma scandalizeaza si pupatul copilului pe gura (am eu o chestie cu asta intre adult si copil, fie adultul propria-i mama), dar in rest nu am auzit decat de rosul unghilor bebelusului de catre mama si mestecatul mancarii in prealabil de parinte. Nu sunt de acord cu nici una. Dar faza cu mucusorii m-a lasat paf.... :PPP

Andreea said...

cand a zis ca-i scaote cu gura ei, cred ca se referea la acel gen de batista a bebelusului, dar in loc sa bagi un capat in aspirator, aspiri tu adica tragi aerul cu propria-ti gura..sper ca m-am facut inteleasa...:) si sa stii ca e absolut igienic, nu iei contact cu muculetii..:)ei intra tot in tub, ca si la batista bebelusului...;)

Unknown said...

@Andreea: stiu ca exista un astfel de gen de batistuta. Mamica din poveste mi-a spus ca nu reusea nicicum sa foloseasca o astfel de batista, asa ca a aruncat-o si a trecut la "contact direct".

Andreea said...

uhhhhhh...mda...in cazul asta nu stiu ce sa zic...;)