Monday, January 11, 2010

Cacaroane

Matei, cum zici tu macaroane? Cacaoane!

Baietelul este rasplatit cu atentia si zambetele tuturor. Si parcare cum zici? Cacae!

Din nou toata lumea se distreaza, iar Matei nu mai stie ce sa faca pentru ca nu isi incape in piele. Eu stiu ca el este un mare smecher pentru ca nu de putine ori l-am auzind pronuntand corect. In schimb, a inteles ca pronuntand in acest fel, apasa un „buton” prin care primeste atentia generala.

Parintii isi pun copiii sa faca tot felul de ghidusii pentru distractia celor din jur. Si noi nu suntem cu nimic mai deosebiti fata de majoritatea parintilor, prin urmare si noi ii solicitam micutului sa ne arate ce stie, sa ne spuna ultima poezie, sa danseze.
Noi suntem mandri de ceea ce poate sa faca el, le aratam tuturor ce minunatie de baiat avem. Nu avem senzatia ca suntem la circ si trebuie sa impresionam audienta. Mai ales ca audienta este formata din bunici sau din cei apropiati. Matei s-a obisnuit deja sa le arate ce lucruri noi mai stie sa zica sau sa faca. Asa dupa cum ziceam si mai sus, noi suntem mandri atat de faptul ca juniorul invata repede sa faca tot felul, precum si de faptul ca este sociabil si dispus sa le arate celor din jur ce stie el.