Monday, January 18, 2010

Mandrie de parinte

Duminica seara imi venea sa plang. De fericire. Asta pentru ca baieteii mei m-au facut sa fiu mandru. Am simtit si eu rasplata de a fi parinte. La sfarsit de weekend eram cel mai implinit tatic de pe planeta.

Cuvinte mari pentru niste intamplari oarecum firesti, dar pline de insemnatate pentru noi. Este vorba de faptul ca am avut un sfarsit de saptamana plin cu evenimente de viata si familie: sambata un botez iar duminica un parastas.


Sambata i-am dus cu noi pe David si pe Matei la petrecerea de dupa crestinarea micutului Andrei (baietelul unor prieteni). Au fost multi tineri si o atmosfera relaxata. Matei s-a simtit in elementul lui, a mancat, a dansat, s-a jucat cu invitatii, a fost foarte sociabil si deschis. David a fost ca un ingeras care le-a zambit tuturor, a stat cuminte in scoica sa, iar cand l-a lovit oboseala, a tras obloanele si s-a culcat. Cel mai mult pentru noi a contat faptul ca am primit un telefon a doua zi si am aflat ca multi de la petrecere au remarcat ce cuminti sunt baieteii nostri.

Si duminica, intre neamuri, Matei a fost o mica vedeta, le-a aratat tuturor ce multe stie el, si a fost foarte intelegator si cuminte, desi a plecat de acasa la 9:30 de dimineata, a dormit de amiaza in masina si a ajuns acasa dupa 9 seara.

Sunt mandru de copilasii mei!

2 comments:

Dili said...

- asa si trebuie!
Stii ceva? Cand era fetita mica mereu ma cramponam de diverse prostioare si evitam mereu sa o laud de fata cu altii, desi a fost si e un copil foarte destept si plin de farmec, poate fiindca aveam aproape anumite persoane pentru care a critica era prea important. Acum insa am inteles ca fiecare parinte isi lauda copiul si nu e o rusine sa o faci, fiindca de cele mai multe ori chiar e pe merit. Citind postul acesta mi-am adus aminte sa nu mai repet niste greseli si sa ma bucur d efiecare moment in care cei doi pitici ma surprind placut cu dragalasenia si inteligenta lor.... Iar cei carcotasi pot sa carcoteasca la ei acasa :P

Manu said...

Si eu am putut sa remarc cat de cuminte e Matei mai ales cand se afla in preajma energicului de Luca. Facem schimb intr-o zi? :)
Va mai asteptam pe la noi. Dupa ce ne trece raceala.