Thursday, February 25, 2010

Nu te supara, frate!

Sambata trecuta am fost vizitati de un cuplu de prieteni pentru o seara "ludica". Parinti ca si noi, si-au lasat micuta cu una dintre bunici si au venit la noi acasa.

Pentru ca am inceput sa jucam destul de tarziu (era dupa 10 seara, baieteii nostri dormeau dusi), am luat-o usor incepand cu un Alhambra. Jocul ne-a prins pe toti si desi nu se prefigura astfel, Catrinel a reusit ca pana in final sa isi ajdudece cele mai multe puncte.

Dupa joc, simtindu-ne destul de obositi (era miezul noptii, deja) parca nu ne venea cheful sa incepem un joc nou. In acel moment, am avut o clipa de inspiratie si am pus pe masa "Nu te supara, frate!" Jocul primit de Matei in perioada sarbatorilor, dar a fost inaugurat de doua cupluri de parinti adunati sambata seara la un pahar de vin. Alb, de data aceasta.

Ne-am distrat de minune. Am stiut regulile, ca si cum o programare a creierului nostru a fost reactivata si totul a venit foarte natural. Un singur dubiu am avut: daca dai sase si decizi sa scoti un pion din casa, mai ai drepul sa dai o data? Noi am jucat ca mai am dreptul.

Am jucat cu pionii rosii si am castigat. A fost o seara distractiva!

No comments: