Monday, February 15, 2010

Povestile domnisoarei Firicel

Am fost saptamana trecuta la o lansare de carte. Este vorba despre "Povestile domnisoarei Firicel" scrisa de colaboratoarea mea de la Ziarul Copiilor.

Evenimentul a avut loc la Libraria Orfeu din Piata Unirii din Cluj-Napoca. Am fost placut suprins sa fiu invitat acolo de catre Andreea, mai ales avand in vedere faptul ca lansarea s-a facut intr-un cadru restrans, destul de intim. Cateva discursuri sustinute de oameni apropiati, dupa care Andreea ne-a citit tuturor o poveste. Copiii cuminti (adica toti cei prezenti) au primit in dar cate o carte si o ciocolata.

Vestea buna este ca aceasta carte este insotita de un CD in care insasi autoarea istoriseste povestioarele din carte. Matei a indragit CD-ul chiar din prima seara, asa ca a ajuns sa fie printre preferatele lui la culcare. Noi ne-am bucurat pentru ca avem multe mp3-uri cu povesti pe care ne dorim sa le punem baieteilor sa le asculte. Sunt de parere ca aceste povesti ii ajuta pe copilasi sa isi imagineze lumea creata de poveste asa cum vor ei.

Va las in compania unui arici cu ochi mici.

1 comment:

cata said...

Buna ziua,

Va intereseaza un schimb de link-uri ?
Pentru un link inspre http://www.jocurik.com eu voi adauga link-ul dvs. pe http://cattasblog.blogspot.com si pe http://www.jocurik.com/parteneri.php - pagina partenerilor site-ului meu .

Date link :
=>Titlu site : jocuri noi
=>Descriere : jocuri noi
=>Link : http://www.jocurik.com

sau

Jocuri noi

Confirmati raspunsul ( pozitiv sau negativ ) la adresa de mail jocuri3d@gmail.com
Imi cer scuze pt. deranj !

O zi buna,
Catalin !