Sunday, February 7, 2010

David in premergator

La-am pus pe David in premergator!

Am inceput prin a curata premergatorul lui Matei. Acesta a fost dezamagit ca in prima seara David nu a apucat sa se dea cu premergatorul pentru ca a trebuit sa se culce. Matei avea planuri mari sa se joace impreuna pentru ca si el are o masinuta cu care se da prin casa si se imagina jucadu-se impreuna cu fratiorul sau. Nu-i nimic, pentru ca in schimb i-a ajutat pe mami si pe tati sa curete premergatorul, dupa care a pus baterii noi.

De-a doua zi, insa, distractia a inceput. E drept ca noi il lasam pe David in jur de 10-15 minute pe zi in premergator. Cu toate acestea, Matei este foarte fericit pentru se joaca de-a trenul (una din pasiunile sale cele mai mari) impreuna cu David. Il impinge cu masinuta sa, il aranjeaza atunci cand o ia pe cate o directie "nedorita" si e foarte incantat pentru ca amandoi sunt "mecanici".

Bineinteles ca pentru parinti a fost o priveliste minunata pentru ca ii vedem pe micutii nostri jucandu-se impreuna. Cred ca acesta este primul joc dintr-o serie imensa de jocuri pe care cei doi frati le vor face impreuna. Creste inimia in noi cand ii vedem cum se joaca si rad amandoi.

No comments: