Wednesday, March 31, 2010

Am vopsit ou de Pasti

Matei a vopsit azi primul ou din viata lui. De dimineata, mami a fiert doua oua tari si i le-a impachetat in cutia lui de mancare. A fost o intamplare fericita ca am fiert doua oua, pentru ca la gradinita unul dintre copii nu avea ou de acasa.

Acest mic eveniment ne face sa intram in atmosfera sarbatorilor de Pasti si sa ne gandim cu drag ca Matei il asteapta pe iepuras. Ba chiar i-a scris o scrisoare in care l-a rugat sa ii aduca un tractor cu volan si cu scaun, o roaba si o lopata. Acum ca a venit primavara, baietelul nostru cel mare are proiectele proprii sa "mute pamant". Adevarul este ca si eu abia astept sa merg din nou la tara si sa ne bucuram de iarba, verde si aer curat.

Si David a fost cuminte si va veni iepurasul la el. Il asteptam cu nerabdare si speram sa vina sambata dimineata. Cert este ca Matei stie ca iepurasul vine dupa ce vopsim noi ouale, iar vopsitul se va face vineri.

1 comment:

Dili said...

Felicitari domnule, ai baiat mare! Ce haios, tot astazi si fii-mea a fost la gradi cu doua oua tari, si tot ca sa vopseasca unul... Sava aduca iepurasul doi iepurici mici fericiti, iar Dumnezeu sa va lumineze sufletul! Sarbatori frumoase!