Sunday, March 14, 2010

Nu inchid jurnalul de tatic!

M-am decis sa continui cu jurnalul de tatic online. Exista doua motive pentru care voi face acest lucru.

1. In aceasta saptamana in care nu am scris nimic, mi-am dat seama cat de mult iubesc acest jurnal, cat de mult mi-a lipsit faptul ca nu am scris nimic. Desi reprezinta un efort sa scrii cinci zile din sapte intr-o saptamana, am ajuns la concluzia ca acest efort imi face placere, il depun cu usurinta si prin urmare e OK sa il fac.

2. Am primit un numar mare de mesaje (emailuri sau comentarii la blog) care ma incurajau sa continui sa scriu. Trebuie sa recunosc faptul ca mi-au placut si mesaje care erau mai putin entuziaste (si care vorbeau despre lipsa mea de inspiratie din ultima vreme), dar care imi prezentau avandaje si dezavantaje ale deciziei de a inchide jurnalul.

Asa dupa cum ziceam, am descoperit ca imi face placere sa scriu si dupa mai bine de 300 de articole, dependenta de a scrie si-a spus cuvantul. Cu toate acestea, insa, blogul va trece printr-un proces de schimbare, pentru ca motivele care m-au determinat sa evaluez posibilitatea de a-l inchide au ramas in picioare. Noua directie nu e clara inca, dar va fi de bine.

Bine te-am regasit, jurnalule!

9 comments:

Unknown said...

Tocmai ce te laudam altui tatic!

Cristina said...

Ma bucur pentru alegerea facuta. Nu de alta, dar abia v-am descoperit si imi placea ce citeam pe aici.

jurnaldetata.ro said...

Fe-li-ci-tari. O alegere buna. Spor la munca.

Dili said...

bine-ai revenit! Ma bucur!

Maria said...

Bun revenit!
Nu am scris niciodata, desi citeam fiecare nou post :)
Pe mine personal, ma ajuta sa va experienta cresterii unui copil din perspectiva unui tatic. Altul decat al nostru :)

Multa sanatate si evenimente numai placute, bune de scris.

Anonymous said...

Welcome back! Ma bucur ca diminetile mele sunt din nou fericite! Am verificat timp de cateva zile blogul si nu am vazut nici o postare si... in singura dimineata in care am ratat sa intru pe blog, aud: Scrieee Nobineee! (colega mea e si ea fan!) Ne bucuram ca ai revenit si iti multumim ca ai hotarat sa nu inchizi cercul prietenilor virtuali.

Unknown said...

Multumesc frumos pentru comentariile incurajatoare. Acest gen de mesaje m-au determinat sa reiau activitatea la jurnalul de tatic.

Anda said...

Si eu te citesc cu drag. Ma bucur ca ai decis asta, tocmai pentru ca o faci cu mult drag si pasiune.

Unknown said...

Bine te-am regasit, Anda.