Monday, March 22, 2010

Primul caca pe olita

Victorie mare azi in familia noastra.

Sambata seara am cumparat pentru David o olita. Simpla, ieftina, dar din plastic placut la atins.

Am folosit acelasi model ca si in cazul lui Matei. La 8 luni si o saptamana, in momentul in care sta bine in fundic, cunoscand cu aproximatie momentele zilei in care face cacut, l-am pus pe David pe olita de dimineata. Se pare ca pozitia favorizeaza procesul, totul era pregatit pe teava, asa ca am vazut cum fatuca lui se schimba, se roseste un pic, dupa care am avut bucuria sa vedem primul caca facut de David pe olita.

Bucurie mare a parintilor, l-am aplaudat si i-am spus "bravo". Micutul nici macar nu stia de ce suntem asa de fericiti, dar ne-a zambit. Bineinteles ca l-am felicitat si pe Matei pentru ca i-a aratat lui David cum se procedeaza.

Momentele acestea par banale sau scarboase pentru altii. Pentru noi ele sunt momente de bucurie. In acelasi timp nu imi vine sa cred cat de mare este bebelusul nostru si cat de repede trece timpul.

5 comments:

Cristina said...

Felicitari! :)

Dili said...

felicitari!!! Or fi scarboase pt altii dar pt un parinte o victorie mare.. (psss, eu am si foto, secret :P) Si fii-mea tot la 8 luni a realizat minunea, cu baiatul insa nu am mai reusit la fel de usor :D

Costin said...

Braavo! Cât de plăcute sunt unele lucruri aparent scârboase, şi cât de scârboase sunt unele lucruri aparent plăcute...

Unknown said...

Multumim pentru felicitari. Evenimentul inca nu s-a repetat, dar noi suntem optimisti.

Unknown said...

@Dili: si noi am facut poza dar am preferat sa nu o public pe site :)