Wednesday, April 28, 2010

Am primit un compliment genial

Ieri am primit unul dintre cele mai frumoase complimente. El a venit de la o fetita de doar trei ani, ceea ce nu face decat sa fie si mai autentic.

Eram alaturi de Matei si ne jucam cu Alexia (domnisoara cu complimentul) cu o minge. La un moment dat, Matei a inceput sa ma strige: "Tati, tati". Fetita s-a uitat un pic mirata si m-a intrebat daca sunt tatal lui Matei. I-am raspuns ca da, dupa care am intrebat-o cine a crezut ca sunt eu. Foarte franc, Alexia mi-a spus ca ea credea ca sunt fratele mai mare al lui Matei.

M-am simtit super. In sinea mea jubilam la ideea ca sunt un tatic tanar. E drept ca eram imbracat cam strengareste, cu pantaloni scurti si hanorac cu gluga, plus ca la un moment dat am gasit desenat un sotron si am sarit pe el de mai multe ori. Am apreciat complimentul atat ca si aspect, cat si ca si atitudine si comportament, pentru ca fetita m-a perceput ca fiind "unul de-al lor".

Cred ca fetitei i-a placut reactia mea (m-am dus si m-am postat langa Matei si i-am aratat ca sunt doar cu un pic mai mare decat el), pentru ca a inceput sa imi spuna ca si ea e mama.

Copiii sunt foarte draguti si debiteaza cele mai nastrusnice afirmatii. Oricum, m-am simtit bine.

3 comments:

Maria said...

Big Brother!

Felicitari:)

Catrinel said...

La varsta aceasta copiii au o sinceritate extraordinara si sunt foarte directi asa ca ai de ce sa te mandresti :)

Anonymous said...

Bravo, daddy cool!