Sunday, April 11, 2010

Racelile nu ne dau pace

Se pare ca in continuare sanatatea ne joaca un pic de feste. De unde joi amandoi baietoii pareau ca sunt pe panta pozitiva, ca isi revin si tusesc mai rar, vineri David nu se simtea prea grozav. Catrinel s-a dus la un consult cu el si a fost diagnosticat cu inceput de pneumonie.

Numai cuvantul pneumonie te face sa ti se zburleasca parul pe sira spinarii. Bineinteles ca urmatorul pas a fost sa ii administram micutului de doar 8 luni si jumatate siropel antibiotic Klacid. Din 12 in 12 ore el il ia fara sa protesteze.

Dupa 2 zile si jumatate, se pare ca antibioticul isi face efectul deoarece David tuseste tot mai putin si nu mai este asa de apatic. As putea sa spun ca zambeste chiar des, cu conditia sa fii in permanenta langa el si sa ii oferi distractie. Ceea ce ne necajeste insa cel mai tare este faptul ca nu are pofta de mancare si papa asa ca un puisor, el care acum vreo doua saptamani manca aproape ca un om mare. Asa ca nu e de mirare ca pare mai slabut.

Pe fondul acestor aventuri, nu e de mirare ca si eu si Catrinel suntem cam raciti cu tuse si nas infundat. Asa ca la noi acasa e ca la farmacie, fiecare cu medicamentele proprii. Speram ca aceasta perioada de frustrare si disconfort. Speram ca fiind la sfarsitul sezonului de raceli totul sa se termine cat mai repede si sa reluam gradinita, iesitul afara, etc.

1 comment:

Irina said...

si noi am fost raciti cu totii, doar sotul a scapat.Din fericire n-a fost prea grav, doar cele mari si cu mine am luat antibiotic, la cea mica i-am pus doar picaturi cu antibiotic :))