Sunday, April 25, 2010

Vremea buna

In sfarsit a venit un pic de vreme buna! Am putut sa ne bucuram de aerul de primavara. Eu intotdeauna spun ca vremea o porti cu tine in suflet si ma bucur de vreme si daca e ploaie si daca e vant. Acum insa mi-a ajuns. Dupa atatea saptamani in care am tot pasat virusii intre noi (eu am otita in acest moment) asteptam o data soarele care sa vina si sa ne faca bine atat pe noi, cat si pe ceilalti copii. Spun asta pentru ca aproape toti copiii pe care ii stim au avut de furca si s-au luptat cu viroze, tuse, muci.

In acest sfarsit de saptamana am fost la tenis, am iesit la o limonada pe o terase mari si cu loc de joaca pentru copii, am stat in curte la bunici si am facut baloane de sapun. Am renuntat la caciulite si am trecut direct la ciupici de soare. Cu toate astea, David s-a bronzat, el avand un ten mai inchis la culoare.

In sfarsit am respirat si noi un pic, asa ca otita mea a parut floare la ureche. Asteptam ca vremea buna sa se mentina pentru ca tanjesc sa mergem din nou la tara, sa facem gratare si sa alergam prin iarba.

No comments: