Wednesday, May 12, 2010

Replici distractive

Am fost in vizita la nasa lui Matei. In formatie completa, am fost toti patru. Ca un finut de nota 10, asa cum este Matei, ne-am prezentat cu un buchet mare de flori de liliac. Momentul oferirii buchetului l-a facut pe Mateiasul nostru sa se rusineze un pic. Acolo am fost tratati cu mancare si cu covrigei (preferatii lui Matei).

Printre distractiile vizitei au fost sa udam florile de pe balcon, sa identificam marcile masinilor care trec pe strada, sa ne jucam rostogoling fise de poker pe parchet. Cea de pe urma distractie a fost savurata atat de catre Matei cat si de catre David care asista la un spectacol dinamic si zgomotos.

Spre seara ne-am pornit spre casa. Pe masina, are loc binecunoscuta dicutie care porneste de la intrebarea lui Matei: „Unde a fost Matei?” II place sa tot intrebe unde a fost, cu cine s-a jucat, ce s-a jucat, ce a mancat. Noi ii raspundem de fiecare data cu aceeasi rabdare Zen. Si uite asa ajunge Matei sa ne spuna ca nu ii mai duce flori nasei. Intrebandu-l de ce, ne-a spus foarte calm ca nasa lui are deja flori pe balcon.

1 comment:

Dili said...

de coma :DDDDDD Logica lui e intr-adevar implacabila. Bine ca n-a observat ca nasa nu are pasarele pe balcon, ca va punea sa-i cumparati una, i=ar sta asa bine intre ghivecele de floricele!
Iar fotografia e de milioane!!!!