Sunday, May 2, 2010

Declar deschis sezonul estival

Credintele noastre ne influenteaza modul in care traim, viata in general. Am verificat-o inca o data (pentru a mia oara) si a functionat.

Vineri povesteam cu o cunostinta si ii spuneam ca ne asteapta un weekend excelent, avand planuri pentru fiecare zi cu prieteni, mers la o terasa, mers la tara. Persoana respectiva mi-a spus ca "de fiecare data cand asteapta cu interes un eveniment, lucrurile nu merg bine niciodata". Mi-am dat seama ca ea formuleaza o credinta proprie cu atata tarie, incat exact asa i se va intampla de fiecare data. Asa ca i-am raspuns tot cu o credinta, de data aceasta a mea: "eu de fiecare data cand imi planuiesc un weekend bine, imi iese excelent". Acest weekend cu 1 mai asa a fost conform credintei mele: excelent.

Partea cea mai frumoasa a fost ziua de 1 mai petrecuta la tara. Cu aceasta excursie, am declarat deschis sezonul estival si mai ales campania de mers la tara cu copilasii nostri. Locul in care mergem este un rai pe pamant cu multa verdeata, aer curat, flori, fructe si toate conditiile: apa in casa, curat, putem dormi de amiaza, acces pe asfalt, etc. Ne-am bucurat din plin de ele si nu imi venea sa cred ca a venit din nou vremea buna si ca sunt din nou la tara unde si eu si baieteii ne simtim foarte bine. Imi era tare dor, pentru ca ultima oara am fost in 24 octombrie.

In rest, ne-am vazut cu prieteni, ne-am plimbat, am stat pe terasa la o limonada, astfel ca am fost mai mult afara decat in casa si am profitat la maxim de vremea cea buna.

No comments: