Monday, May 3, 2010

Bilantul de primavara

Prietenii care nu ne-au vazut in ultimele cateva luni ne spun ce tare a crescut David. Adevarul este ca azi am vazut o poza cu David proaspat nascut si nu imi vine sa cred ce tare s-a transformat si ce baietel dragut a devenit.

Matei este la o varsta la care dezvoltarea fizica este mai putin vizibila. Acest lucru este din cauza ca in perioada 2-4 ani majoritatea energiei este canalizata de catre organism catre dezvoltarea creierului. Asa se face ca e destul de greu sa ghicesti varsta unui copil intre 2 si 4 ani. Poate avea doi ani jumate, sau trei, e greu sa iti dai seama.

Asa se face ca diferenta dintre Matei si David parca se estompeaza pe masura ce David are o dezvoltare accelerata. Lumea parca intoarce capul dupa noi si se mira cum avem doi baietei cu o diferenta de varsta destul de mica intre ei. Azi ne-a oprit o doamna mai in varsta pe strada si ne-a spus ca avem doi baietei tare draguti. Am zambit si cu gura si in sinea mea, pentru ca m-am simtit mandru ca un paun, doar ca podoaba mea nu era penajul ci Matei si David.

No comments: