Monday, May 31, 2010

Pedichiura a la Matei

Matei are o noua pasiune: sa se curete intre degetele de la picioare. Noi ne distram ca de fiecare data cand sta pe olita, ne roaga sa ii dam sosetele ca sa isi scoata scamele dintre degete.

Totul a inceput de la unul dintre bunicii lui, care l-a obisnuit sa il dezmierde mangaindu-l pe degetutele de la picioare. Ulterior, Matei si-a dat seama ca acest lucru il poate face si singur, asa ca acum a ajuns aproape ca un tic.

Seara cand il ducem la culcare iar in camera baietilor este aprinsa doar lumina de veghe pentru ca David doarme deja, Matei ne roaga sa aprindem lumina ca el sa se poata curata intre degete. Pana la urma am gasit solutia: punem o plapuma peste patutul lui David, aprindem lumina, iar Matei isi „face toaleta”.

Intre timp fenomenul a luat amploare. Mai nou, cum prinde unul dintre membrii familiei cu picioarele goale, il verifica de scame intre degete. Fie el David sau noi, parintii, nimeni nu scapa „necuratat”. Acest lucru se intampla tot mai des in ultima vreme, avand in vedere ca vara are sanse mai mari sa gaseasca picioare goale lipaind prin casa.

2 comments:

Manu said...

Ce dragut! Il aducem si pe Luca la control atunci, cat de curand :).

Getix said...

oare se intrevede viitoare meserie de medic dermatolog???
:)