Monday, May 17, 2010

Tati joaca tenis

M-am apucat sa joc tennis. Am mai jucat eu sporadic de-a lungul timpului (mai ales in copilarie), fara insa o indrumare specializata din partea cuiva avizat.


Am ales sa merg la un club din apropierea zonei unde stam, care pe langa faptul ca este la cincisprezece minute de mers pe jos, are facilitati precum: loc de joaca pentru copii, terasa unde se poate servi pizza si alte preparate, bere, sucuri, apa. Conditiile sunt excelente si imi permit sa merg impreuna cu tot familionul si astfel sa fiu pe deplin impacat cu alegerea facuta.


Mi-am dorit sa joc tennis inca din copilarie. Imi aduc aminte ca am si fost la o prima ora de antrenament si am venit acasa pe o ploaie torentiala care a creat suvoaie de apa la marginea bordurilor. Acea prima ora nu mi-a facut prea multa placere pentru ca eram in sir cu multi alti copii, imi venea tura sa lovesc mingea destul de rar pentru asteptarile mele (eu doream sa intru direct in joc) si exersam in nestire aceeasi fractiune de lovitura. Nu tin minte de ce m-am lasat, dar cred ca argumentele acestea au fost suficiente.


Acum imi face o deosebita placere sa joc pentru ca lovesc mingea non-stop, alerg sa o prind, transpir si fac miscare. Tennisul e un sport mult mai sigur (comparativ cu fotbalul de care m-am lasat dupa venirea lui David) pentru ca sansele unei accidentari sunt mult mai mici. Familia imi este alaturi, Matei are deja racheta si loveste mingea destul de bine. El joaca si in casa, cu niste mingi usoare de plastic. E important pentru copii sa faca parte dintr-o familie iubitoare de sport, dar nu doar ca simpli privitori la televizor ci chiar transpirand pe teren. De-abia astept urmatorul meci de tennis!

3 comments:

mirela c said...

David seamana cu Federer !!
Si fetita mea practica de 1 an ,cu antrenor ,e costisitor dar merita,dupa mine e cel mai frumos sport.

Vlad Maior said...

Calin,
ma bucur sa aflu ca ai intrat in randul pasionatilor de tenis.
Mi-ar face placere sa jucam o partida impreuna.

Unknown said...

Salut Vlad! Cu cea mai mare placere. Scrie-mi te rog pe calin at nobine punct ro si ne putem intelege pentru o data anume.
Numai bine!