Sunday, October 24, 2010

Zi de toamna excelenta

Multumim Doamne pentru vremea excelenta din acest weekend. Ahtiat in continuare de a-mi petrece sfarsiturile de saptamana in aer liber si la un gratar, ne-am deplasat si de aceasta data cu tot familionul la tara.

Mi s-a confirmat inca o data ca satisfactia unei experiente este invers proportionala cu asteptarile. Acum am avut expectanta ca vremea sa lase de dorit, insa ea ne-a suprins placut si soarele blandut de toamna tarzie ne-a mangaiat azi cu darnicie. Chiar acum, in timp ce scriu la calculator, imi simt obrajii un pic incinsi.

Imbracati in astronauti, Matei si David s-au distrat de minune si au fost foarte cuminti. Ca de fiecare data s-au infundat cu mancare (ca si mami si tati, de altfel).

Micii cu mujdei de usturoi si cu mustar au fost excelenti - deja m-am specializat. Pieptul de porc la gratar nu mi-a iesit foarte fraged, probabil ca trebuia sa las carnea  mai putin sa se jumareasca si sa o stropesc din cand in cand cu apa sau bere. In schimb am dat lovitura cu castanele servite ca si desert.

Recomand recitirea articolului de exact acum un an: http://blog.nobine.ro/2009/10/toamna-e-frumoasa.html.

No comments: