Tuesday, November 9, 2010

La noi in casa - ca la balamuc!

Casa noastra este un mic paradis. E drept ca in cateva minute, baieteii nostri pot face ca totul sa para a fi dezastrul din urma uraganului Katrina. Cu toate acestea, procesul prin care se creeaza dezastrul ne ofera noua, parintilor, dar si loc, micutilor, nenumarate prilejuri de distractie si voie buna.

Azi dimineata, baieteii au dat trezirea cu cateva minute inainte de ora 7. Ceasul nostru desteptator si-a pierdut utilitatea, pentru ca la ora 7:30 la care suna, casa noastra este deja plina de ceva vreme de chicoteli si tropaituri. Ca niste maimutele, cei mici apar si dispar prin toate cotloanele, in toate incaperile, iar Matei imi da trezirea sarind pe mine si pupandu-ma dulce.

De cand David s-a pornit sa mearga, dezvoltarea lui s-a vazut de la o zi la alta, ajungand ca in doar o saptamana sa alerge dupa Matei, sa il imite in cele mai nastrusnice inventii ale lui.

Cele mai delactante momente snt atunci cand ei se distreaza singuri si rad cu pofta, facandu-ne si pe mine si Catrinel sa ne distram copios. La noi e o casa vesela, in care reusim sa transformam in joc si distractie si unele activitati mai "dificile" precum imbracatul, spalatul.

Ca niste parinti privilegiati ii sorbim din priviri pe cei care dau sens vietii noastre de familie, de camin.

2 comments:

Dili said...

minunate aceste clipe.... chiar suntem binecuvantati. Sper sa pastram mereu senzatia aceasta ca parinti, in detrimentul problemutelor inerente vietii asteia complicate :-)

Unknown said...

Dili, de asta scriu, pentru ca senzatia va disparea pe masura ce cei mici devin mari. Singurul lucru pe care il putem face este sa ne bucuram la maxim in acele momente.