Sunday, November 7, 2010

Magicianul din masina de spalat

Am ajuns la concluzia ca in masina noastra de spalat se ascunde un magician. Sper sa nu fiu prost inteles, avem si  noi o masina de spalat normala, din-aia de care iti puteai lua doar cu buletinul. De fapt asa am si luat-o, atunci, proaspat casatoriti, ca sa terminam bucataria odata si sa ne putem acomoda. Intre timp am rambursat anticipat.

No, atunci, pe cand a facut acizitia, nu mi-am dat seama ca la noi in casa intra o masinarie super-speciala. Altfel nu pot sa imi explic cum ies petele acelea de pe hainele si babeticile baieteilor nostri.

Din fericire noi nu punem prea mare pret pe hainele micutilor si preferam ca ei sa cunoasca lumea, decat sa aiba grija de niste toale. Asa se face, ca atunci cand se murdaresc din cap pana in picioare cu ceva mancare, noi ne uitam cu admiratie la ei. Ii lasam sa se tarasca in iarba, prin praf, sa isi murdareasca hainele cele mai bune cu carioca.

Pentru ca in masina noastra de spalat se afla un magician care stie sa scoata pete despre care as fi spus ca doar foarfeca le mai poate scoate.

5 comments:

Cristina said...

Ce nume poarta magicianul? Ca sa-l cautam si noi in masina de spalat pe care o sa ne-o cumparam, fiindca nu toate il au.

Unknown said...

E italian si il cheama Indesit. Poate ca si detergentul ajuta. Acum e ceva Persil, castigat de Catrinel la un campionat de tenis.

David Octavian said...

Si noi facem cam la fel.Ce rost are sa taiem pofta copilului de joaca,daca in cateva minute se poate rezolva

Unknown said...

@ David Ocavian: pe bune ca sunt multi parinti care prefera sa ii boscorodeasca pe cei mici ca se murdaresc, in loc sa aprecieze faptul ca micutul lor are parte de o experienta de invatare!

David Octavian said...

Da,stiu asta si e tare pacat ca sunt atat de multi care nu isi mai aduc aminte ca au fost si ei copii sau care,fiindca au avut o copilarie mai grea,se gandesc ca ar fi bine sa isi creasca la fel si propriii copii.