Thursday, January 20, 2011

Era maimutei

Am intrat in era maimutei. Recunosc faptul ca nu ma pricep la  zodiacul chinezesc, dar pare singura explicatie pentru care baietii nostri cauta sa isi extinda orizontul si viziunea suindu-se pe diferite obiecte din casa.
Matei a inceput aceasta activitate alpinistica undeva in perioada sarbatorilor. Bineinteles ca David l-a urmat ca o... maimuta veritabila. La faza cu imitatul, David e maimuta mai demult.
Printre manifestari: Matei isi trage masuta langa bradul de Craciun, pentru a ajunge la globurile de mai sus. Matei urmat de David se suie in varful patului nostru si se simt ca cea mai la moda formatie de muzica usoara, dand un spectacol pe care il urmarim cu inima stransa, nu cumva sa zboare careva de sus de pe pat. Suitul pe canapele (inclusiv spatar) si mobile este deja o practica obisnuita, care nu ne mai mira absolut deloc.
Ultima gaselnita a lui Matei este sa traga un scaun din bucatarie dupa el prin casa pentru a se sui pe el sa aprinda si sa stinga butoanele. Acum invata care intrerupator corespunde la care bec.
Bineinteles ca suntem spectatori si intervenim doar atunci cand pericolul unei cazaturi este foarte ridicat (sunt prea la margine). In rest, inima noastra danseaza hip-hop in piepturile noastre

No comments: