Monday, January 10, 2011

Maine este ziua mea

Fac 31 in 11 ianuarie.

Mi-a fost pusa intrebarea ce mi-as dori de ziua mea. Trebuie sa recunosc ca am fost pus in dificultate deoarece am de toate. Bineinteles ca intotdeauna este loc pentru mai mult, dar sunt putine lucruri fizice care daca le-as achizitiona sa imi aduca mai multa fericire decat am deja.

Dintre lucrurile "metafizice" pe care mi le doresc, ar fi 2: sanatate la toata familia si echilibrul pe care il avem acum ca si familie sa nu se strice niciodata. Clisee, dar fericirea sta in lucruri asa de simple si de banale, ca tocmai acest fapt face viata mai interesanta. Oarecum paradoxal, nimic nu aduce mai multa fericire decat normalitatea: sanatate, gasire partener POTRIVIT, facut copii, vizitat lumea. Avand parte de acestea, reusesti sa ai parte de slujba dorita, sa iti construiesti o casa, sa iti cumperi o masina sau alte obiecte. Cheia succesului este sa ai caminul din care sa iti tragi seva datatoare de energie, putere de munca.

Banal? Poate! Pentru unii, insa, greu de obtinut. Eu am insa am un baftoc mare, asa ca nu e de mirare ca nu imi vin multe in minte atunci cand mi se adreseaza intrebarea: Ce iti doresti de ziua ta?

5 comments:

Mircy said...

La multi ani, taticule! Faina zi: 11.1.11.

Sa ai parte numai de fericire alaturi de sotia si copiii tai minunati.

Cu drag,
Mircea

PS. Azi e si ziua mea.

Unknown said...

In primul rand " La multi ani!!!!"
iar apoi sa dea Domnul ca toate dorintele sa vi se implineasca ....vorbesc la plural pentru ca aici includ toti cei 4 membrii ai familiei :) De multa vreme va urmaresc si trebuie sa recunosc de mult doream sa va scriu...sunteti o familie minunata cu o gandire si o atitudine pozitiva. S-o tineti tot asa :)

Unknown said...

@Mircy: La multi ani si tie, domnule, cu multa sanate alaturi de familia ta. Ar fi interesant sa ne vedem la un moment dat cand veniti pe-aici.

Unknown said...

@andreea: multumesc tare mult pentru urari si mai ales pentru complimente care sunt foarte magulitoare. Si voua numai bine!

Mircy said...

Chiar ne gandeam si noi sa va propunem, dar pina acum bebe a fost cam mica. Noi nu mai stam in Anglia din vara trecuta, am revenit pe meleagurile Clujului. Asa ca putem pune la cale o intalnire oricand :)

Mircea