Sunday, February 27, 2011

Vreau un om de zapada mai mare decat mine!

 Ah, in sfarsit am prins un weekend in care sa mergem la tara. Nu am mai facut-o din noiembrie anul trecut si ne-a fost foarte dor. La toti, cu mine in frunte.

Am avut norocul sa ninga spectaculos vineri, iar pana sambata drumurile sa fie curatate, iar zapada inca netopita. Toate conditiile fiind aliniate, nu e de mirare ca entuziasmul m-a determinat sa stabilesc obiectivul de a construi un om de zapada mai mare decat mine. Fireste ca am reusit cu ajutorul baieteilor si al lui Catrinel.

Ne-am tavalit in zapada. Cu sania nu ne-am putut da, pentru ca zapada era prea moale. In schimb am construit un tunel prin zapada, folosind unelte importante precum lopata sau sapa.

Bineinteles ca nu puteam sa ratez ocazia de a praji o caserola de mici, servita cu bere fara alcool.

Anul acesta am planuri mari legate de mersul la tara, mai ales ca imi surade inima atunci cand ii vad pe Matei si pe David petrecand o zi intreaga in aer liber, mancand sanatos si proaspat. Viata noastra de termopan ne tine departe de natura, de ritmul ei. Totul este artificial, majoritatea covarsitoare a timpului ne-o petrecem intre patru pereti fie la servici, fie acasa, sau pe bancheta de la masina alergand intre servici si casa.

No comments: