Friday, July 8, 2011

Argumentul suprem

A fost nevoie sa vina pe lume David ca sa invatam si noi care este argumentul suprem atunci cand are loc o discutie in contradictoriu. Atentie: recomand ca acest argument sa nu fie folosit in cadrul disputei dintre parteneri, deoarece poate dauna grav atmosferei din cadrul familiei. Singurul argument care merita sa fie folosit de catre el in discutia cu ea este: „da, draga”.
Matei si David aveau o discutie in contradictoriu. Asta micu’ il provoaca uneori pe Matei si chiar ii tine piept in cadrul disputelor dintre ei, majoritatatea avand la mijloc cate o jucarie pe care amandoi si-o doresc in acelasi timp. Ca in desene animate, se ajunge la clasicul ba da, ba nu. Matei zice: ba da! La care spre deliciul nostru, David ii raspunde: nu ba da!
Asa ca acum am invatat-o si pe asta cu nu ba da!

4 comments:

Manu said...

E genial David!!!! De tinut minte. Eu acum lui Luca ii spun domnul Ba Nu! E in perioada in care nimic ii convine; si uneori e neatent si daca il intreb: mancam o inghetata? Si zice: Ba nu!! Apoi, isi da seama si zice.. am gresit. Vreau! Ba da! Ba daaaaaaaaaaaaa!!!!! Da, nu NU!!! :)))

Iasi365 said...

Buna
Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru ca as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-anunturi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice).
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este negativ sau pozitiv. Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
Va doresc o zi buna si tot ce va doriti.

Unknown said...

Merci, Manu. Sa stii ca si Luca e genial si asta nu doar pentru a intoarce un compliment.

Unknown said...

@Iacob: te rog frumos sa imi trimiti adresa ta de email pe calin [@] nobine punct ro.