Friday, July 1, 2011

Matei - la prima participare la Tenis10

Tenis 10 este o idee excelenta de competitie de tenis pentru copiii intre 4 si 10. Desi Matei nu are inca 4 ani - ii va implini in septembrie, el o ia pe urmele bunicului lui mare tenisman Cici. Asa se face ca saptamana trecuta Matei a participat la prima editie din viata lui de Tenis 10. Mandria noastra a fost foarte mare avand in vedere ca a castigat 2 partide.

OK, poate ca pare exagerat, insa copilului ii place tenisul iar noi nu l-am fortat absolut deloc. Avand in vedere ca de mic a crescut in "miros de zgura" - ca sa il citez pe Cici, copilul este in largul lui pe teren si manuieste racheta cu dezinvoltura.

Cei de la Tenis 10 ne-au surprins placut cu un articol despre Matei.

Textul spune:

Cel mai mic dintre picii de la Cluj
01-07-2011
Primul turneu – doua victorii Prin marea de oameni prezenta la Cupa Erste Asset Management – Platinum Cluj-Napoca se remarca un pici pe care, daca-l vedeai in afara Winners Tennis Club, n-ai fi crezut ca-si poate tine singur biberonul cu lapte, daramite sa manevreze o racheta de tenis. Surpriza insa, micutul de care vorbim, Matei Grigorovici pe numele sau, a intrat in turneul de la Cluj la Rosu, trecandu-si chiar si doua victorii in palmares, desi abia a implinit 4 ani.
Felicitari, Matei si… la mai multe victorii!

Alte poze cu micutul nostru tenisman:
4 comments:

Virtualkid said...

Va doresc sa-l depasiti pe Ilie Nastase.

Mircy said...

Felicitari, excelent! Ce parinti mandri sunteti :)

Unknown said...

@VirtualKid: multumim de urari. Ne dorim si noi sa se indeplineasca, dar cu conditia ca Matei sa isi doreasca acest lucru. Momentan noi vrem doar sa il obisnuim cu lumea sportului.

Unknown said...

@Mircy: sigur ca suntem parinti mandri. De asta ne si laudam cu pozele pe site :)