Friday, August 12, 2011

Vacanta la mare

N-am mai scris. Nu e vorba ca m-am lenevit in ultima vreme (poate si asta), cert este ca ne bucuram de serile lungi de vara. Vremea la Cluj a fost cam capricioasa in aceste luni, insa am gasit metode sa facem ceva distractiv, sa ii facem pe micuti sa isi cheltuiasca energia.
Am fost in iunie la mare, la noi la Mamaia. A fost bine pentru ca am fost 4 familii cu 6 copii si ne-am distrat cu totii. Plus ca am stat la Golden Tulip, hotel de 4 stele, curat, cu piscina si restaurant bun. Am prins oferta buna prin agentia de turism din Polus, asa se face ca am ajuns a treia oara la acest hotel. Plaja cam murdara, stilul de a face turism e cel obisnuit, fara prea mare interes pentru client, mai degraba turism de weekend cu statiune invadata de cei din zona (Bucuresti & Constanta). Pe scurt, dupa principiul ca daca oricum vin turisti, merge si asa fara prea multe investitii, fara a tine curat.
Cu toate acestea noi am fost foarte multumiti de aceasta vacanta pentru ca stim sa ne simtim bine cand mergem undeva. Plus ca preturile practicate de turci in acest an au fost prea mari. Seara, dupa o plimbare prelungita de-a lungul falezei, stateam pe plaja, copiii dormeau in carucior (am avut si in acest an carucior de gemeni), iar noi adultii povesteam la o bere sau la un vin pe sezlongurile care se inchiriaza in timpul zilei la preturi exagerate (30 de lei/zi in weekend si 20 de lei/zi in timpul saptamanii). Am prins si eclipsa totala de luna, pe un senin perfect. Am mancat pizza foarte buna, am savurat fiecare mic dejun pe terasa de pe malul marii si am dormit de amiaza si noi alaturi de copii. Chiar daca am mers la inceput de iunie, am prins o saptamana intreaga cu mult soare, dar fara sa fie canicula.
La anul ne-ar tenta o Grecie.

No comments: