Monday, November 14, 2011

Lord of the Dance

Saptamana trecuta, joi, am fugit pana la Targu Mures pentru a savura spectacolul celor de la Lord of the Dance. A fost un show reusit la care am ajuns in urma unei achizitii de impuls. Era prin august cand navigand pe www.myticket.ro am gasit de vanzare biletele celor de la LOTD.

Joi am plasat copiii la bunici. Dupa spectacol ne-am intors seara la Cluj, am ajuns chiar mai repede decat ne asteptam, inainte de miezul noptii.

Vineri dimineata m-am echipat in graba sa ajung sa iau copiii de la bunici si sai ii duc la gradininta. Pe cand am ajuns la ei, doreau sa mearga la cealalta pereche de bunici, care bineinteles ca au fost bucurosi sa ii primeasca. Am stat in cumpana daca sa ma las dupa ei si sa ii duc la ceilalti bunici, pana la urma am luat decizia de parinte si am acceptat sa ii duc la ai mei.

Am anuntat-o pe Catrinel de faptul ca baietii sunt la bunici si nu au ajuns la gradinita. Catrinel o suna pe educatoarea lui Matei sa ii transmita faptul ca baietelul nu ajunge la gradi. Surprize, surprize: educatoare stia de joi ca Matei nu va merge la gradinita. Matei i-a explicat foarte clar ca parintii lui vor fi plecati la Targu Mures, vor sosi tarziu si nu se vor putea trezi de dimineata sa ii duca la gradinita.

Altfel spus, Matei stia de joi ceea ce eu am crezut ca am hotarat vineri dimineata. Cam manipulativ, din punctul meu de vedere!

2 comments:

Mircy said...

Excelent, am ras bine :) Deja stim si noi cine e seful in casa :D

Numa bine,
Mircea

adriana said...

La multi ani!