Saturday, November 5, 2011

Prima sedinta cu parintii

Am avut prima sedinta cu parintii din viata mea. Am ajuns sa fiu parintele care merge la sedinta, sa se intereseze despre educatia baieteilor. Si am primit pachetul complet: buy one, get one free. Adica am avut sedinta atat la grupa lui David cat si la cea a lui Matei.

In afara de faptul ca eram singurul tatic din incapere, mai era ciudat si faptul ca parca eram in tara piticilor. Toti eram asezati pe scaunele parca aduse dintr-o alta lume, cea a unor pitici care insa se facusera nevazuti in momentul in care noi, parintii, am navalit in gradi.

Sedinta a avut toate ingredientele unei sedinte care se tine la scara blocului. Fara agenda prestabilita, au fost cativa absenti, iar printre cei prezenti erau cativa carora le placea la nebunie sa se auda vorbind. Era suficient ca o mamica sa arunce in discutie subiecte precum orarul de somn al copiilor, incat toata lumea sa se puna pe dezbatut, sa se dea cu parerea, iar conducerea sa convinga mamica de faptul ca modul in care este tratat baietelul ei este firesc pentru varsta lui si pentru gradul de dezvoltare al prichindeilor de vreo 4 ani.

Ce m-a marcat cel mai mult a fost faptul ca eram prezent acolo si ca am ajuns sa am parte de aceasta experienta care unora le este complet necunoscuta, iar altora li se dezvaluie la varste mai inaintate.

No comments: